Rengöring av Rulltrappor och Rullband

http://www.rulltrappor-rullband.se

Professionellt rulltrappsrengöring med hög kvalité

Step by Step RulltrappsRengöring® utgörs av Step by Step Escalator  Cleaning System® vilket möjliggör ett professionellt arbete av hög kvalitet. Den här teknologin för rengöring av rulltrappor och gångbanor uppfyller alla miljö- och säkerhetsföreskrifter. Användningen av rullborstar i varierande storlekar och styrkor, olika tvättprogram och speciella rengöringsmedel garanterar ett utmärkt resultat.

About Step by Step Stakeholders™

Step by Step AB Box 8 • SE-19721 Bro • Sweden 🇸🇪 Tommy L. Björk • Manager (orders, technical and personnel issues) Mobile: 🇸🇪 +46 76 789 0333 Email: tommy.bjork@sbsab.nu Mark J. Nagy • Assistant Manager (economy, contracts and marketing issues) Mobile: 🇸🇪 +46 76 854 1489 Email: mark.nagy@sbsab.nu #Viber #Skype #WhatsApp #Signal #Zoom ScreenShare: sbsmeeting.com +46 76 789 0333 | Sweden 🇸🇪 Step by Step RulltrappsRengöring® VAT Number: SE556783029301 +36 30 742 8800 | Hungary 🇭🇺 Steg för Steg Scandinavia Kft. VAT Number: HU22691332 Step by Step Escalator Cleaning System® 🇪🇺
This entry was posted in Industrials and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s